Några ord om oss

Equimontage Säter startade 2021 av Per Wolde, som tävlat i WE upp till LA. Per har en lång resa med hästar sedan barnsben på 1970-talet och han har tävlat i dressyr, distans, hoppning och WE sedan dess. Just WE hittade han 2015 då dotter Anna började på ridskolan i Surahammar och sedan dess har det tävlats, hållt i träningar, byggt hinder och arrangerat tävlingar i WE. Per har en bakgrund inom bygg och är civilingenjör till vardags.

Så 2021 startades företaget, för att på ett seriöst sätt tillverka och sälja hinder till tävling och träning. Vi är det lilla företaget men levererar kvalitet och har en tråd i vår kollektion. Både vad det gäller stil men framförallt vad det gäller kvalitet och säkerhet. Våra hinder är byggda efter uträkningar och utprovade på träningar och tävlingar. Vi har levererat hinderparker runt om i landet och våra hinder har använts på olika mästerskap, som distriktsmästerskap och SM/RM 2019, 2022 och 2023.

Tveka inte att ta kontakt! Vi levererar allt från ring och magnet till kompletta hinderparker. Hinder som är byggda av ryttare för ryttare.