Några ord om oss

Equimontage Säter AB startades 2021 av Per Wolde, som själv tävlat i WE, arrangerat tävlingar i WE och gått banbyggarkurser för WE. Per har en lång resa med hästar sedan barnsben på 1970-talet och han har tävlat i dressyr, distans, hoppning och WE sedan dess.

Så 2021 startades företaget, för att på ett seriöst sätt tillverka och sälja hinder till tävling och träning. Vi är det lilla företaget men levererar kvalitet och har en tråd i vår kollektion. Både vad det gäller stil men framförallt vad det gäller kvalitet och säkerhet. Våra hinder är byggda efter uträkningar och utprovade på träningar och tävlingar. Vi har levererat hinderparker runt om i landet samt norden. Dessutom har våra hinde använts på olika mästerskap, som distriktsmästerskap och SM/RM 2019, 2022 och 2023.

Under 2024 är vi stolta att få sponsra med hinderparker till SM i Västerås, Lag-SM i Gislaved och på SIHS 2024 i finalen i SIHS WE Svårklass Cup.

Tveka inte att ta kontakt! Vi levererar allt från ring och magnet till kompletta hinderparker. Hinder som är byggda av ryttare för ryttare. Vi håller till i Säter, södra dalarna men levererar inom hela norden.

Kontakt: info@equimontage.se