Om oss

Vi tillverkar och säljer ridsportshinder. Vår specialitet är hinder för Working Equitation för tävling, träning och ridskola. Våra hinder är säkra, hållbara och i enlighet med SvRFs hinderbilaga.

Under SM 2022 i Linköping hade vi förmånen att ställa ut en del av våra hinder men även att SM banan hade 5 av våra hinder. Det är vi stolta över!

Ett motto är “ingenting är omöjligt” så har ni funderingar och ideer kring Era hinders utformning hör av er. I butiken hittar ni standardprodukterna ur “katalogen”, men vi gör hindren utifrån era önskemål också.

Började med att bygga WE-hinder 2016 för egen träning och till föreningens bruk. Det växte ihop med att jag också arrangerade allt fler WE-tävlingar och med RM 2019 blev det en hel del förfrågningar utifrån om att göra fler hinder. Så från att skruva ihop hinder till mig själv och min förening samt bekanta inom WE-sfären så startade så småningom Equimontage Säter AB sin verksamhet i mitten av augusti 2021. Med tillverkning och försäljning i liten skala enligt offert. Nu har jag börjat bygga upp ett lager av produkter till försäljning vilka ni kan hitta i vår webshop, så att det blir tid för att ta fram nya lösningar och hinder.

Målet är att kunna leverera hinder i alla utföranden med hög kvalitet och ekologisk hållbarhet

Per Wolde